Nederlandse Songfestival-inzending S10 hoopt dat het publiek haar verhaal zal voelen

Nederlandse Songfestival-inzending S10 hoopt dat het publiek haar verhaal zal voelen

De Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival van dit jaar is dinsdagavond te horen in de eerste halve finale in Turijn, waarin 17 landen strijden om een ​​plaats in de finale van zaterdag.

De Nederlandse zangeres S10 vertegenwoordigt dit jaar Nederland met het Nederlandstalige lied De Diepte (de diepte).

De zangeres zegt dat ze al jaren worstelt met psychische problemen en vertelde de Eurovisie-website dat het festivalpodium een ​​perfect platform is om de reeks emoties te benadrukken die artiesten in hun muziek kunnen brengen.

‘Hier kan een droevig lied thuishoren, ook een protestlied, een lied over homo zijn, een lied over liefde, een feestlied’, zei ze.

‘Ik wil het publiek gewoon een beetje van mijn ziel laten zien, en mijn emotie laten voelen. Ik wil dat ze mijn verhaal voelen, en ik wil dat ze ook hun eigen verhaal voelen.’

S10, echte naam Stien den Hollander, staat in de bookies’ top 10, dus waarschijnlijk door de eerste ronde komt. Oekraïne, favoriet om de wedstrijd te winnen, staat dinsdagavond ook in de halve finale.

Nederland heeft vijf keer Eurovisie gewonnen, meest recentelijk in 2019 toen Duncan Lawrence de hoofdprijs won met Arcade.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment