Nederlandse royals poseren voor vakantiefoto’s voor de zomervakantie

Nederlandse royals poseren voor vakantiefoto’s voor de zomervakantie

De royals poseren voor hun jaarlijkse vakantiefoto. Foto: Remko de Waal ANP

Koning Willem-Alexander, koningin Maxima en hun drie dochters hebben deelgenomen aan de traditionele zomervakantiefotosessie, hoewel de koning naar eigen zeggen gemengde gevoelens had over poseren, gezien de overstromingen in Limburg en de dood van misdaadjournalist Peter R de Vries.

De dood van De Vries, zei de koning, was ‘een schok voor veel mensen’, eraan toevoegend dat zijn medeleven uitging naar journalisten bij de fotoshoot die hem kenden.

Ook sprak hij zijn medeleven uit met de Limburgers die momenteel vanwege de overstromingen worden geëvacueerd. Willem-Alexander en Maxima bezochten donderdagavond de gemeente Valkenburg om hun steun te betuigen aan de lokale bevolking.

De jaarlijkse fotosessie markeert het begin van de zomervakantie van de koninklijke familie en is bedoeld om ervoor te zorgen dat hun eigenlijke vakantie vrij blijft van Nederlandse paparazzi.

Volgens Maxima had iedereen in Nederland zijn zomervakantie verdiend. ‘Een andere omgeving, een beetje rust… Ik wens iedereen rust’, zei ze. ‘Ik hoop dat de plannen van elk gezin kunnen doorgaan.’

De koning weigerde te zeggen waar zijn familie heen ging, maar bleef wel de perfecte vakantie voor hem was ‘op een boot, zonder beveiliging, zonder personeel, alleen wij vijf’. Zo’n vakantie, zei hij, zou ‘onbetaalbaar’ zijn.

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment