Nederlandse rijken worden rijker en NL heeft nu 45 miljardairs

Nederlandse rijken worden rijker en NL heeft nu 45 miljardairs

De rijke Nederlanders zijn het afgelopen jaar rijker geworden en 45 mensen hebben nu ruim een ​​miljard euro aan vermogen, blijkt uit de 25e editie van de Quote 500 rich list.

Heineken-erfgename Charlene de Carvalho-Heineken blijft bovenaan de lijst staan ​​met naar schatting € 13,5 miljard aan vermogen, maar er is een nieuwe nummer twee – vastgoedmagnaat Remon Vos, met een geschatte waarde van € 5,7 miljard.

CTP-eigenaar Vos, die zijn geld verdiende met het opzetten van bedrijventerreinen in Oost-Europa, heeft Frits Goldschmeding, oprichter van uitzendbureau Randstad, die nu op de derde plaats staat, van de troon gestoten.

In totaal hebben de 500 rijkste mensen van Nederland een gezamenlijk vermogen van € 219,6 miljard, aldus het zakenblad.

Het omslagpunt voor opname op de lijst is ook gestegen tot € 110 miljoen, vergeleken met € 95 miljoen vorig jaar, aldus Quote.

De top drie van de rijkste familielijst bestaat uit de Brenninkmeijers, de naam achter C&A, de Van der Vorms, die rijk werd met maritieme investeringen en de opticienketen GrandVision, en de bekendheid van de De Rijcke’s van de Kruidvat-retailgroep.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment