Nederlandse Olympische skateboarder test positief op coronavirus

Nederlandse Olympische skateboarder test positief op coronavirus

Candy Jacobs in actie in Brazilië. Foto: Nelson Almeida AFP via ANP

Skateboarder Candy Jacobs is als eerste lid van de Nederlandse Olympische ploeg positief getest op coronavirus en gaat nu 10 dagen in quarantaine.

‘Ik ben kapot’, zei Jacobs, 31, in een reactie. ‘We waren klaar voor de Olympische Spelen, ik voel me fit en nu is het voorbij. Ik heb wat tijd nodig om dit te verwerken.’

Maandag werden nog eens acht besmettingen vastgesteld in het Olympisch kamp, ​​wat het totaal op 79 brengt.

De andere Nederlandse skateboarders, een debuutsport in Tokio, hadden geen direct contact met Jacobs en kunnen nog steeds meedoen, meldt de NOS.

Ondertussen zou de Nederlandse turnster Epke Zonderland, die deelneemt aan zijn vierde Olympische Spelen, last hebben van maagproblemen die zijn deelname in twijfel kunnen trekken.

Nederlanders nemen recordploeg mee naar Olympische Spelen in Tokio

‘Ik kan niet genoeg eten voor de energie die ik nodig heb om goed te trainen’, vertelde de winnaar van de gouden medaille op de hoge balk van 2012 aan verslaggevers. Zonderland komt zaterdag in actie.

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment