Nederlandse douane neemt 55.000 doses ivermectine in beslag die naar particuliere kopers zijn gestuurd

Nederlandse douane neemt 55.000 doses ivermectine in beslag die naar particuliere kopers zijn gestuurd

De afgelopen drie maanden hebben Nederlandse douanebeambten 665 pakketten in beslag genomen met het medicijn Ivermectine, waarvan ten onrechte wordt gezegd dat het helpt bij de bestrijding van het coronavirus.

De zendingen werden in beslag genomen als onderdeel van een internationale campagne van de Werelddouaneorganisatie om illegale medicijnen in verband met de Covid-19-pandemie te stoppen, aldus het belastingkantoor in een verklaring.

De door de douane onderschepte drugs kwamen voornamelijk uit India, Hong Kong en Singapore. In totaal bevatten de verpakkingen 55.000 doses van het medicijn, hetzij als pillen of vloeistoffen, en waren allemaal gericht aan particulieren.

Ivermectine is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van parasitaire besmettingen bij zowel mensen als dieren. Ondanks beweringen dat het met succes kan worden gebruikt om het coronavirus te behandelen, heeft een grootschalig onderzoek naar de wetenschappelijke rapporten die worden gebruikt om het gebruik van het medicijn te rechtvaardigen, aangetoond: ernstige fouten en zelfs opzettelijke manipulatie.

De Wereldgezondheidsorganisatie beveelt het gebruik van het medicijn alleen aan in verband met coronavirus als: onderdeel van een klinische proef.

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet is een van de anti-vaxxers in Nederland die het gebruik van ivermectine promoot.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment