Nederlandse brouwerij-eigenaar vermoord in Colombiaanse drive-by shooting

Nederlandse brouwerij-eigenaar vermoord in Colombiaanse drive-by shooting

Een Nederlandse ondernemer is afgelopen weekend om het leven gekomen bij een drive-by shooting in Colombia, zo heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigd ADVERTENTIE.

Robert Lukkassen (45) is zaterdag aan het begin van de avond doodgeschoten buiten het pand van zijn brouwerij in het dorp Piedras de Moler in de regio Valle del Cauca in het westen van Colombia.

Volgens getuigen is Lukkassen meerdere keren beschoten door twee mannen op een motorfiets. Ondanks pogingen om zijn leven te redden, stierf Lukassen ter plaatse.

Lokale kranten beschrijven Lukkassen, plaatselijk bekend als ‘El Holandès’, als een harde werker die zijn brouwerij opzette om banen te bieden aan mensen die ze het hardst nodig hadden.

Lukassen ‘investeerde al zijn geld in Colombia. Hij hield van dit land en had nooit gedacht dat hij hier zijn dood zou ontmoeten’, zei een van zijn vrienden op sociale media.

Een scenario dat de politie onderzoekt, is dat Lukkassen mogelijk heeft geweigerd afpersingsgeld te betalen aan de lokale maffia.

Er zijn nog geen arrestaties verricht.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment