Nederland registreert op twee na hoogste aantal positieve coronavirus-tests

Nederland registreert op twee na hoogste aantal positieve coronavirus-tests

Nederland heeft woensdag het op twee na hoogste aantal positieve coronavirus-tests op één dag geregistreerd, met 12.713 nieuwe gevallen, aldus het RIVM.

Het zevendaagse gemiddelde cijfer steeg ook tot 11.470, wat neerkomt op een stijging van 44% in de afgelopen week en net onder de piek van de tweede golf afgelopen december.

Het aantal patiënten in het ziekenhuis bleef onveranderd op 1.647, terwijl 327 mensen op de intensive care worden behandeld, acht meer dan maandag.

Het RIVM meldde ook nog eens 25 doden door Covid-19, net boven het gemiddelde van de laatste zeven dagen van 23.

Het huidige record voor besmettingen werd gevestigd op 20 december, toen 13.066 mensen positief testten op het virus. Vijf dagen eerder ging het land op slot, restaurants, bioscopen en niet-essentiële winkels werden gesloten en scholen gingen over op online lessen.

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment