Mysterie omringt Frans ontvoeringsslachtoffer gevonden in Gelders dorp

Mysterie omringt Frans ontvoeringsslachtoffer gevonden in Gelders dorp

De politie vraagt ​​getuigen zich te melden om meer licht te werpen op de zaak van een man die beweert te zijn ontvoerd in Frankrijk en vastgehouden door drie mannen in Nederland.

Het slachtoffer, bebloed en in paniek, belde op 31 december aan bij een huis in Aerdt in Gelderland en smeekte de bewoners om de politie te bellen.

‘Ik was in de schuur en mijn vrouw was aan het bakken’ gefrituurde donutballen,’ vertelde een van de bewoners aan de Telegraaf. ‘Hij was doodsbang, op zoek naar een veilige haven. We hebben hem onderdak gegeven en zijn eerste ooit fruit donut.’

Toen de politie arriveerde, vertelde de man, die Frans en een beetje Engels sprak, dat hij door drie mannen was ontvoerd en vastgehouden in Nederland.

Hoe hij in het Gelderse dorp van 300 inwoners terecht is gekomen, is nog onduidelijk. De politie heeft een signalement afgegeven van de man die naar eigen zeggen 1,90 meter lang is, een donkere huid heeft, een baard heeft en een wollen muts draagt.

De politie verwelkomt ook tips over onbekende voertuigen of personen die in de omgeving zijn gezien en eventuele bewakingscamerabeelden die van belang kunnen zijn.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment