Met Ten Hag op weg naar Man U heeft Ajax nog wat vacatures te vervullen

Met Ten Hag op weg naar Man U heeft Ajax nog wat vacatures te vervullen

Nu heeft Ajax die coach bevestigd Erik ten Hag op weg naar Engeland aan het einde van het seizoen, na maanden van speculatie, ligt de focus op wie hem gaat vervangen bij de Amsterdamse club.

Nederlandse media melden dat Alfred Schreuder, de voormalige assistent van Ten Hag die nu Club Brugge coacht, bovenaan de lijst van potentiële spelers van de club staat.

Schreuder was assistent-coach toen Ajax in 2019 de halve finales van de Champions League bereikte en maakt nu kans op de Belgische landstitel met Brugge.

Volgens Voetbal International loopt het contract van de 49-jarige nog tot 2023, maar heeft hij een ontsnappingsclausule van 1,5 miljoen euro.

Peter Bosz, nu bij Olympique Lyonnais, zou ook passen bij Ajax’ wens naar iemand die aanvallend voetbal stimuleert, maar de clubvoorzitter heeft naar verluidt gezegd de 58-jarige niet te laten gaan.

Andere opties zijn onder meer Feyenoord-trainer Arne Slot, die het idee nog niet helemaal heeft afgewezen – ondanks de controverse die het zou veroorzaken.

Naast de vervanger van Ten Hag moet de club na het vertrek van Marc Overmars in april op zoek naar een nieuwe voetbaldirecteur seksuele intimidatie schandaal.

Technisch manager Gerry Hamstra is momenteel verantwoordelijk voor de ploeg, maar vertelde de omroeporganisatie ESPN eerder dat het ‘aan de raad van commissarissen’ was of hij hun vertrouwen op lange termijn had.

De nieuwe directeur zal ook moeten beslissen hoe hij een aantal sleutelspelers die op de transferlijst staan ​​zal vervangen.

Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui en keeper André Onana staan ​​allemaal op het punt te vertrekken, net als mogelijk Nicolás Tagliafico. Sommigen suggereren ook dat Antony en topscorer Sébastien Haller misschien moeilijk te behouden zijn.

Ondertussen heeft Ten Hag gezegd dat hij zijn loopbaan bij Ajax positief wil afsluiten door de competitie te winnen.

Ajax staat met nog vijf duels te spelen momenteel vier punten voor op PSV Eindhoven.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment