Meisje (17) aangehouden voor dodelijke steekpartij op terras Rosmalen

Meisje (17) aangehouden voor dodelijke steekpartij op terras Rosmalen

Een 17-jarig meisje is aangehouden in verband met een dodelijke steekpartij op een caféterras in Rosmalen zaterdagavond.

Zij en een ander 16-jarig meisje zijn gearresteerd nadat er op het terras een vechtpartij uitbrak tussen twee groepen bezoekers. De 16-jarige werd zondag vrijgelaten en de politie zei dat ze niet betrokken was bij de steekpartij.

Een 22-jarige man, genaamd Jordy Gruijters, stierf ter plaatse nadat hij was neergestoken. Volgens de lokale omroep Brabant werd hij aangevallen toen hij zijn zus en een vriend ging verdedigen die werden lastiggevallen door de twee tieners.

Vrienden en familie verzamelden zich zondagavond in het café om het slachtoffer te herdenken, die een zoontje van een jaar had en wiens vriendin hoogzwanger is.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment