Meer tijd om uit te slapen: vanavond gaat de klok een uur terug

Meer tijd om uit te slapen: vanavond gaat de klok een uur terug

De klokken gaan een uur terug in de vroege uurtjes van zondagochtend zoals in Nederland en het grootste deel van West-Europa verhuizen naar de winter.

De verschuiving brengt ook een periode van koel, nat weer met zich mee, hoewel er op zondag en maandag een beetje zon kan zijn. De hele week regent het en wordt de temperatuur niet hoger dan 12 of 13 graden, meldt weerbureau KNMI.

Volgend jaar op de laatste zondag van maart gaan de klokken weer vooruit.

Oktober was een warme maand, met een gemiddelde temperatuur van 11,6 graden Celsius, 0,7 graad hoger dan in een normaal jaar. Het was ook natter dan gemiddeld, vooral in het westen, zeggen weerbureaus.

Er waren geen dagen met een temperatuur boven de 20 graden, waardoor het officiële aantal warme dagen bij weerstation De Bilt in 2021 98 blijft. Eindhoven, Volkel en Arcen hadden het beste weer, met 110 dagen waarop de temperatuur boven de 20 graden.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment