Marokko maakt weg vrij om gestrande Nederlandse reizigers te repatriëren

Marokko maakt weg vrij om gestrande Nederlandse reizigers te repatriëren

Marokko heeft de weg vrijgemaakt voor het terugbrengen van vakantiegangers die gestrand zijn door het verbod op vluchten naar Nederland, aldus het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Het verbod is woensdag om middernacht ingevoerd als anti-coronavirusmaatregel, maar op dit moment zijn enkele duizenden Nederlanders in Marokko, mede vanwege de halfjaarlijkse vakantie.

‘Marokko heeft zich bereid getoond om op korte termijn een aantal commerciële vluchten toe te staan ​​om Nederlanders naar huis te brengen’, aldus het ministerie. Het is niet duidelijk wanneer de vluchten starten.

Luchtvaartmaatschappij Transavia schat dat ze zo’n 3.500 passagiers in Marokko heeft. Touroperators hebben er enkele honderden.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment