Marco Borsato wil dat OM roddelpers aanpakt

Marco Borsato wil dat OM roddelpers aanpakt

De populaire Nederlandse zanger Marco Borsato heeft het parket gevraagd de bronnen te onderzoeken van online geruchten waarin hij wordt beschuldigd van het seksueel lastigvallen van minderjarigen, hebben zijn advocaten aan de ADVERTENTIE.

‘Laat duidelijk zijn dat Marco Borsato alle beschuldigingen tegen hem ontkent’, zegt advocaat Geert-Jan Knoops tegen de krant.

Knoops zei dat als de bronnen van de geruchten kunnen worden geïdentificeerd, de volgende stap ‘mogelijke juridische stappen’ voor laster zal zijn.

Borsato is het mikpunt van roddels op verschillende zogenaamde juice-kanalen, die ongecontroleerde verhalen over beroemdheden verspreiden. Een bijzonder schadelijk verhaal over Borsato beweert dat hij seksuele interesse toonde in minderjarige meisjes tijdens een barbecue bij hem thuis voor deelnemers in The Voice Kids. Borsato is lid van de jury van de talentenjacht.

Er is nooit aangifte gedaan bij de politie, aldus het AD.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment