Man doodgestoken tijdens carnaval in Limburg

Man doodgestoken tijdens carnaval in Limburg

De carnavalsfestiviteiten in het Limburgse Horst zijn maandagavond vroeg stopgezet nadat een 21-jarige man op een feestje was doodgestoken.

Cafés sloten hun deuren en zetten hun muziek uit na de steekpartij, die plaatsvond in het stadscentrum. De man werd gevonden door voorbijgangers en overleed kort daarna.

Inmiddels is één persoon aangehouden in verband met de aanslag nadat ooggetuigen een goed signalement konden geven van de mogelijke verdachte.

In het zuiden van Nederland is het afgelopen weekend carnaval gevierd. Vanwege de uitbraak van het coronavirus zijn de festiviteiten in 2021 afgelast. Desalniettemin was het evenement rustiger dan normaal en werden de meeste grote parades geschrapt.

Men denkt dat de carnavalsfeesten van 2020 een van de redenen zijn waarom de virus greep het eerst in het zuiden van het land.

Carnaval, het feest dat traditioneel voorafging aan de grote vastentijd, eindigt op dinsdag.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment