Man aangevallen door Nederlandse jongeren op Mallorca overleden, arrestatiebevel uitgevaardigd

Man aangevallen door Nederlandse jongeren op Mallorca overleden, arrestatiebevel uitgevaardigd

Mallorca Plaza Mayor Major in Palma de Mallorca.

Een 27-jarige Nederlander die tijdens zijn vakantie op Mallorca werd aangevallen door een bende van zijn landgenoten, is aan zijn verwondingen overleden. lokale media hebben gemeld.

De man was een van een groep vrienden die werd aangevallen door de bende in Playa de Palma nadat de cafés om 2 uur ‘s nachts waren gesloten. Drie van de groep raakten gewond en hij werd met ernstig hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft alle negen aanvallers kunnen identificeren via bewakingscamerabeelden die de aanval en andere incidenten waar de bende eerder op de avond bij betrokken was, vastlegden.

Alle negen aanvallers zouden tussen de 18 en 20 jaar oud zijn. Acht van hen wisten naar Nederland te vluchten voordat ze konden worden gearresteerd, maar een 18-jarige bleef op het eiland om de sleutel van de villa waarin ze verbleven terug te geven. Hij is opgepakt door de lokale politie.

De anderen zijn nu het onderwerp van een internationaal arrestatiebevel en de Nederlandse politie is gevraagd hen in hechtenis te nemen, melden Spaanse media.

Een Nederlandse politiewoordvoerster vertelde aan de NOS dat het aanhoudingsbevel nog niet was ontvangen.

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment