Man, 32, gearresteerd in verband met dood van 14-jarig meisje

Man, 32, gearresteerd in verband met dood van 14-jarig meisje

Een 32-jarige man uit Leiden is aangehouden in verband met de dood van een 14-jarig meisje dat afgelopen donderdagavond vermist werd.

Haar lichaam werd vrijdagochtend door joggers gevonden in een bosrijke omgeving bij het treinstation van Lammenschans en de man werd later op de dag gearresteerd, meldt de politie nu. Volgens de Telegraaf, haar lichaam was tegen een boom geleund.

De politie zegt dat hun eerste onderzoek naar haar dood heeft geleid tot de man, die later op maandag voor de rechter moet verschijnen voor een hoorzitting in voorlopige hechtenis. Meer details zijn er nog niet vrijgegeven.

De Telegraaf noemde het dode meisje als Esmee, die naar een speciale school ging voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben. Ze werd donderdag rond middernacht als vermist opgegeven, aldus de krant.

Haar vrienden kwamen samen op de plek waar ze zondag werd gevonden en lieten bloemen en briefjes achter.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment