Maatregelen ter ondersteuning van het coronavirus van bedrijven eindigen na het derde kwartaal

Maatregelen ter ondersteuning van het coronavirus van bedrijven eindigen na het derde kwartaal

Het kabinet heeft besloten om af te bouwen ondersteuningspakket voor de industrie iets sneller dan gepland, vanwege de sterke daling van het aantal gevallen van coronavirus.

Er worden enkele wijzigingen aangebracht in de regelgeving voor het derde kwartaal en het hele programma eindigt op 1 oktober, tenzij de zaken verslechteren, hebben de ministers afgesproken.

Van bedrijven wordt ook verwacht dat ze hun belastingen vanaf oktober normaal betalen, maar zullen vijf jaar de tijd hebben om belastingen terug te betalen die verband houden met de periode van de epidemie.

Beide centrale bank en de macro-economische denktank CPB hebben gezegd dat het steunpakket na het derde kwartaal moet worden afgebouwd.

Overheidsinformatie (in het Engels)

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment