Locals leggen bloemen op plek waar vrouw vermoord is

Locals leggen bloemen op plek waar vrouw vermoord is

Bloemen op de plaats van de steekpartij. Foto: Bart Meesters

In Den Bosch hebben zich bloemen verzameld op de plek waar woensdagochtend een 34-jarige vrouw werd doodgestoken in het bijzijn van haar baby.

De vrouw werd toen ze langs het Ploossche Hof liep aangevallen door een 31-jarige man met wie ze een relatie zou hebben gehad. Getuigen zeiden dat hij haar in een auto had gevolgd.

De man stak haar ‘tientallen keren’ in het bijzijn van hun eenjarige die in een kinderwagen lag voordat hij door voorbijgangers tot de grond werd gewerkt. Ze hielden hem vast tot de politie arriveerde.

‘Het is afschuwelijk wat hier is gebeurd’, vertelde een lokale omroep aan de lokale omroep Omroep Brabant. ‘Mijn vrouw heeft het zien gebeuren en het blijft je bij. De bloemen zijn een mooi gebaar.’

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment