Koudste nacht van de winter tot nu toe: komt er een witte kerst aan?

Koudste nacht van de winter tot nu toe: komt er een witte kerst aan?

Tijdens de koudste nacht van de winter tot nu toe daalde de temperatuur in sommige delen van Nederland ‘s nachts tot min 7C.

Wijdverbreide vorst en mistige plekken hadden ‘s ochtends een groot deel van het land in zijn greep, aangezien bijna alle regio’s bij zonsopgang onder het vriespunt waren. De nachttemperatuur in De Bilt was min 6,1C.

Voorspellers zeiden dat de temperatuur woensdag zou stijgen tot ongeveer 2 ° C, voordat het ‘s nachts weer zou gaan vriezen, maar de vooruitzichten voor Kerstmis zijn onzeker.

Donderdag wordt het warmer, met een temperatuur die ‘s avonds oploopt tot 8°C en lichte regen in de noordelijke helft van het land. De regen en het milde weer zullen naar verwachting tot vrijdag aanhouden.

Weeronline.nl sloot de kans op een witte kerst niet uit, maar de convergentie van warme en koude fronten maakt het weer van zaterdag moeilijk te voorspellen. ‘Sneeuw behoort nog steeds tot de mogelijkheden, maar het kan net zo goed zacht zijn met regen’, aldus de weersite.

 

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment