Koningsnacht was druk in de steden, maar zonder grote problemen

Koningsnacht was druk in de steden, maar zonder grote problemen

Koningsnacht, de nacht voor Koningsdag waarop veel dorpen en steden muziekevenementen organiseren, verliep zonder grote incidenten, maar het was zo druk in Utrecht en Apeldoorn dat lokale ambtenaren mensen aanspoorden weg te blijven.

In Utrecht, waar de markt traditioneel aan het eind van de middag begint, zeiden ambtenaren om 22.30 uur dat mensen de binnenstad moesten vermijden omdat alle locaties waar evenementen plaatsvonden vol waren.

In Amsterdam zei de politie dat het druk maar niet onhandelbaar was, terwijl in Den Haag duizenden mensen kwamen opdagen voor de Het leven dat ik leef festival. Ook in Groningen was het druk, waar live optredens waren op kleine podia door de hele binnenstad.

Nu.nl meldde dat in Apeldoorn oproerpolitie werd ingeschakeld om de drukte op verschillende plaatsen uiteen te drijven en mensen opdroeg te vertrekken omdat er zoveel waren komen opdagen.

Het is voor het eerst in drie jaar dat Koningsnacht wordt gevierd vanwege het coronavirus.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment