Koningsdag wordt droog met veel zon, maar in de vroege ochtend afmaken

Koningsdag wordt droog met veel zon, maar in de vroege ochtend afmaken

Hoewel maandag bewolkt zal zijn met enkele buien, vooral in het zuiden, voorspellen weersvoorspellers een droge dag voor dinsdag en de viering van Koningsdag op 27 april.

De temperatuur wordt deze week niet hoger dan 16 graden in het zuiden en een paar graden koeler in het noorden, maar Koningsdag zelf blijft droog met zonnige perioden en een lichte noordenwind, de KNMI weerbureau zei.

De rest van de week verandert er weinig, maar volgend weekend kan er weer regen vallen, aldus het KNMI. De langetermijnvoorspelling is voor meer van hetzelfde.

Weerplaza ook voorspelt een droge Koningsdag met ‘niets in de weer dat de buitenactiviteiten tegenhoudt’. Ook zij is het ermee eens dat de temperaturen waarschijnlijk onder het gemiddelde liggen voor de tijd van het jaar, maar zegt dat er genoeg zon zal zijn om van te genieten.

Weeronline zegt dat het ‘s ochtends zonnig zal zijn in het zuiden en in de loop van de dag de zon doorbreekt over de rest van het land. Maar de voorspeller waarschuwt dat de nacht voor Koningsdag koud zal zijn, met een temperatuur die daalt tot tussen de 1 en 4 graden Celsius.

‘Kleed je warm aan als je van plan bent vroeg naar de Koningsdagmarkten te gaan’, zegt Weeronline.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment