Kinderbonusboek ‘uitbesteed’ aan niet-Nederlandse auteur

Kinderbonusboek ‘uitbesteed’ aan niet-Nederlandse auteur

Voor het eerst in de 68-jarige geschiedenis van het evenement schrijven niet-Nederlandse auteurs het bonusboek voor de Kinderboekenweek van volgend jaar. bekend gemaakt.

Het boek, dat gratis wordt weggegeven aan mensen die deze week minimaal € 12,50 aan kinderboeken besteden, is het werk van de Australische auteur Andy Griffith en illustrator Terry Denton die samen de bestseller Treehouse-serie produceerden.

Net als Harry Potter en het dagboek van een Wimpy Kid, hebben de Treehouse-boeken zelfs de meest onwillige kinderen overtuigd om een ​​boek op te pakken, zei de CPNB. ‘Hun humor heeft kinderen het plezier van lezen doen ontdekken en we zijn zeer vereerd dat ze ermee hebben ingestemd het bonusboek te schrijven’, zegt CPNB-directeur Eveline Aendekerk.

Het thema van de kinderboekenweek van 2022, die plaatsvindt van 6 t/m 16 oktober, is avonturen in de buitenlucht, wat mooi aansluit bij de maffe Treehouse-serie van Griffith. In Nederland zijn tot nu toe zo’n 1,3 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht.

Het fotobonusboek 2022 wordt geproduceerd door Marije Tolman wiens Vos (vosje) won in 2019 de Zilveren Penseel.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment