Jumbo-supermarkten tekenen deal met snelle bezorgservice Gorilla’s

Jumbo-supermarkten tekenen deal met snelle bezorgservice Gorilla’s

Supermarktketen Jumbo heeft een samenwerkingsovereenkomst met snelle boodschappen bezorgservice Gorillas om haar producten te leveren in steden in zowel Nederland als België.

Financiële details werden niet bekendgemaakt.

De deal omvat zowel eigen merkproducten van Jumbo als andere merkartikelen, biologische levensmiddelen en een assortiment levensmiddelen van de horecaketen La Place, die ook eigendom is van Jumbo.

Gorillas werkt al samen met supermarktgroepen in Groot-Brittannië (Tesco) en Frankrijk (Casino).

Ook Jumbo gaat in enkele Hema-winkels testen met de verkoop van eigen producten. Jumbo, eigendom van de familie Van Eerd, is ook mede-eigenaar van Hema en de producten van Hema worden al geruime tijd verkocht in Jumbo-vestigingen.

Dat heeft het supermarktconcern – de op één na grootste op de Nederlandse markt achter Albert Heijn – maandag gezegd de omzet steeg vorig jaar met 2% tot € 9,9 miljard, of 4% wanneer volledige weken in aanmerking worden genomen.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment