Jongen, 4, crasht met de auto van zijn moeder tijdens een ritje in de vroege ochtend

Jongen, 4, crasht met de auto van zijn moeder tijdens een ritje in de vroege ochtend

De Nederlandse politie heeft een vierjarig jongetje, dat probeerde met de auto van zijn moeder een ritje te maken, de ‘nieuwe Max Verstappen’ genoemd nadat hij het jongetje zaterdagochtend in zijn pyjama had opgehaald.

De jongen werd op blote voeten gespot door voorbijgangers die de autoriteiten alarmeerden, zei de Utrechtse politie op hun… Instagram-account.

De jongen werd naar het politiebureau van Overvecht gebracht en kreeg een mok warme chocolademelk en een teddybeer, terwijl de politie probeerde zijn ouders op te sporen.

Het complot werd kort daarna dikker toen een politiepatrouille langskwam om te melden dat een auto in de buurt was achtergelaten en dat deze twee andere geparkeerde auto’s leek te hebben geraakt. De auto bleek van de moeder van de jongen te zijn.

‘Ze zei dat haar zoon ‘zeer ondernemend’ is’, aldus de politie. ‘Ze sprak hem aan de telefoon en we zagen hem een ​​aanrijding uitvoeren en een gebaar maken alsof hij met zijn handen bestuurde.’

De politie nam de jongen mee naar zijn ouders bij de auto, waar hij hen vervolgens liet zien hoe ze de sleutel in het contact moesten steken, de auto moesten starten, de koppeling en het gaspedaal moesten gebruiken.

De politie heeft nu geconcludeerd dat het kind vroeg wakker werd toen zijn vader naar zijn werk ging en naar buiten sloop om een ​​ritje te maken.

De politie heeft ouders met even ondernemende kinderen gewaarschuwd om de autosleutels te verbergen. ‘Gelukkig eindigde het avontuur van deze mini-coureur rustig’, zeiden ze.

 

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment