Hoofdsponsors zullen Oranje niet vergezellen op WK in Qatar: Telegraaf

Hoofdsponsors zullen Oranje niet vergezellen op WK in Qatar: Telegraaf

Bedrijven die het Nederlands Elftal sponsoren, gaan eind dit jaar niet mee naar het WK in Qatar vanwege de mensenrechtensituatie daar de Telegraaf meldde op donderdag.

Hoofdsponsor ING is een van de niet-deelnemers en zal ook geen reclamecampagne rond het evenement organiseren, aldus de krant. In plaats daarvan richt de bankgroep zich deze zomer op de Europacup voor vrouwen in Engeland.

Supermarktgroep Albert Heijn stuurt geen personeel naar Qatar en onderzoekt momenteel ‘hoe we het WK hier in Nederland gaan vieren’, aldus de krant. Ook andere sponsors KPN, loterijorganisatoren Nederlandse Loterij en Bitvavo sturen geen delegaties.

Vorige maand beschreef bondscoach Louis van Gaal het besluit om het evenement aan het Midden-Oostenland toe te kennen als: ‘belachelijk’ en puur gedreven door commerciële motieven.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment