Hoofd van politievakbond is de laatste die de beweringen over ‘onaanvaardbaar gedrag’ bespreekt

Hoofd van politievakbond is de laatste die de beweringen over ‘onaanvaardbaar gedrag’ bespreekt

De voorzitter van politievakbond ACP is ontheven van zijn taken in afwachting van een onderzoek naar niet-gespecificeerde beweringen van ‘onaanvaardbaar gedrag’, zo heeft de vakbond in een persbericht laten weten. korte verklaring.

De ACP zegt dat er meerdere meldingen zijn gedaan over Gerrit van de Kamp, die nu door een externe organisatie worden onderzocht. Met het vertrek van Van de Kamp wordt ‘ruimte gecreëerd om het onderzoek uit te voeren en de betrokkenen eerlijk te horen’, aldus de ACP.

Van de Kamp is sinds 2014 voorzitter van de ACP en heeft een belangrijke stem in het loonakkoord van de sector. Ook is hij lid van de kabinetsadviezende Sociaal Economische Raad (SER).

De zaak van de vakbondsleider is de laatste in een golf van schandalen met betrekking tot onaanvaardbaar seksueel gedrag na de Stem van Holland onthullingen in januari.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment