Heracles-voetballer Rai Vloet gearresteerd nadat jongen van 4 omkwam bij crash

Heracles-voetballer Rai Vloet gearresteerd nadat jongen van 4 omkwam bij crash

Heracles Almelo-voetballer Rai Vloet is aangehouden na een verkeersongeval waarbij in het weekend een vierjarig jongetje om het leven kwam.

De 26-jarige middenvelder is samen met een 27-jarige man uit Velthoven door de politie verhoord over de aanrijding op de A4 bij Hoofddorp zondag omstreeks 1.15 uur.

Vloet en zijn metgezel zaten in een auto die in botsing kwam met een ander voertuig met een gezin van vier personen uit Zoetermeer. Een vierjarige jongen werd naar het ziekenhuis gebracht waar hij aan zijn verwondingen overleed.

De politie zei dat de twee mannen waren vrijgelaten, maar nog steeds verdachten. Eerdere berichten zeiden dat ze ervan verdacht werden onder invloed te zijn van alcohol, hoewel het niet zeker is wie er aan het rijden was.

Technisch directeur van Heracles Tim Gilissen zei dat de club ‘diep geschokt’ was door het nieuws. ‘We zijn op de hoogte van het incident en onze gedachten zijn bij degenen die er het meest door getroffen zijn.’

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment