Harde wind verstoort wegen en spoor, wervelwind verwondt vier in Barendrecht

Harde wind verstoort wegen en spoor, wervelwind verwondt vier in Barendrecht

In Barendrecht zijn vier mensen gewond geraakt nadat in vier straten een wervelwind door een woonwijk raasde, daken beschadigde en tuinhuisjes verscheurde. Een persoon is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht, meldt de NOS.

In andere delen van het land zijn bomen gekapt waardoor er files ontstaan ​​en rijden er geen treinen tussen Utrecht en Soest, en tussen Utrecht en Amersfoort vanwege omgevallen bomen op het spoor.

Ook reden er een tijd geen hogesnelheidstreinen tussen Rotterdam en Breda.

Het KNMI-weerbureau heeft donderdagochtend een code gele stormwaarschuwing afgegeven voor heel Nederland, waarin staat dat windstoten tot 90 km/u kustgebieden kunnen treffen. Ook het zuiden van het land zal te maken krijgen met harde wind en hevige regen, aldus het KNMI.

Later op de dag gaat de wind liggen.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment