Gezochte Schot gearresteerd ‘op de vlucht’ in Bergen op Zoom

Gezochte Schot gearresteerd ‘op de vlucht’ in Bergen op Zoom

Een man die door de Schotse politie en de National Crime Agency werd gezocht in verband met de vondst van een ton cocaïne en 28 miljoen Etizolam ‘street valium’-tabletten, is gearresteerd tijdens het joggen in Nederland.

Jamie Stevenson, ook wel bekend als ‘The Iceman’, werd volgens de politie samen met een andere verdachte opgepakt Omroep Brabant.

Hij zou naar verluidt het VK zijn ontvlucht terwijl hij op borgtocht was en is volgens rapporten in het VK al 18 maanden op de vlucht.

Hij zou ondergedoken zijn geweest in Bergen op Zoom, waar hij werd opgepakt nadat de Britse politie een internationale oproep had gedaan om 12 mensen op te sporen die vermoedelijk in Spanje waren ondergedoken.

De 56-jarige was naar verluidt een van Schotlands meest gezochte verdachten. De Nederlanders officier van justitie bevestigde dat hij vrijdagmiddag is aangehouden en tevens verdachte is van twee brandstichtingen.

De andere verdachte werd genoemd door de BBC als Dean Ferguson, 28, ook gezocht door Police Scotland. Beide mannen zullen worden uitgeleverd aan het VK.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment