Getuige aanslag Mallorca komt naar voren na foto-uitzending

Getuige aanslag Mallorca komt naar voren na foto-uitzending

De potentiële ooggetuigen die de politie zocht in hun onderzoek naar de dood van Carlo Heuvelman op het eiland Mallorca afgelopen zomer, is naar voren gekomen nadat een foto van hem onscherp was uitgezonden op een misdaadserie op televisie.

De politie is nu met hem in gesprek en bedankt iedereen die heeft meegewerkt aan de verspreiding van de foto, die niet tot tips heeft geleid toen de vervaagde versie twee maanden geleden werd uitgezonden.

Heuvelman overleed in het ziekenhuis nadat hij na een avondje stappen op het vakantie-eiland werd aangevallen en herhaaldelijk tegen zijn hoofd geschopt.

‘We weten dat het publiceren van zijn gezicht een inbreuk is op zijn privacy, maar deze zaak heeft een grote impact op de samenleving en het openbaar ministerie acht het gebruik van de foto gerechtvaardigd’, aldus een politiewoordvoerder.

Volgens de politie was de man buiten de Bar Bier Express toen Carlo op de grond lag en andere getuigen hebben gezegd dat hij zijn mobiele telefooncamera gebruikte.

In totaal zijn acht mannen uit Hilversum aangehouden in verband met de zaak. Afgelopen november zeiden drie van hen tijdens een voorbereidende zitting in Lelystad tegen de rechter dat ze het slachtoffer niet hadden aangeraakt.

Aanklagers zeiden toen dat het onderzoek naar wat er is gebeurd nog verre van afgerond is. Ze hebben tot nu toe 60 getuigen geïnterviewd, maar zijn nog steeds op zoek naar meer, evenals aanvullende videobeelden die de daadwerkelijke aanval tonen.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment