Geen sporen van drugs GHB gevonden in bloed van skivakantiestudenten

Geen sporen van drugs GHB gevonden in bloed van skivakantiestudenten

Er was geen spoor van de drug GHB in het bloed van drie studenten die meldden dat ze tijdens een skireis naar de Franse badplaats Risoul ziek werden in een bar, RTL Nieuws heeft lokale functionarissen geciteerd.

Er deden geruchten de ronde over mensen die gedrogeerd waren met GHB aan de bar, wat de eigenaar had stellig ontkend.

Alle studenten hadden echter zwaar gedronken, zeiden ambtenaren. Ze hebben nog niet gezegd of er andere drugs, zoals cannabis of cocaïne, in hun bloed zijn aangetroffen.

Verschillende studenten van verenigingen verbonden aan Utrecht, Leiden, Maastricht, Leeuwarden en Nijmegen werden naar verluidt ziek op verschillende nachten in het resort, waardoor een groep vroeg naar huis terugkeerde.

De symptomen waren onder meer instorten, de shakes, emotionele verschuivingen, geheugenverlies en paniekaanvallen, aldus rapporten. De eerste rapporten suggereerden ook dat verschillende studenten in het ziekenhuis waren opgenomen.

Volgens RTL zijn er vier zaken bekend bij de politie. Een meisje is nagekeken door ambulancepersoneel maar weigerde naar het ziekenhuis te gaan. Drie studenten uit Rotterdam en Utrecht meldden zich de volgende dag bij de politie met de mededeling dat ze ziek waren geworden.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment