Geen regen voor de boeg, maar profiteer van de warmere temperaturen

Geen regen voor de boeg, maar profiteer van de warmere temperaturen

Terwijl donderdag en vrijdag zonnig en warm worden en er tot ver in de volgende week geen regen op de radar staat, zal het de komende dagen kouder zijn, zeggen weersvoorspellers.

Vrijdag en zaterdag wordt de maximumtemperatuur 17 graden, maar in het weekend komt er meer bewolking en daalt de temperatuur van zondag tot rond de 13 graden.

De situatie zal de rest van de week vergelijkbaar zijn, maar de KNMI weerbureau zegt dat er woensdag misschien wat regen gaat vallen. En vanaf woensdagnacht wordt het frisser en kan het door de noordenwind zelfs gaan vriezen, zegt het KNMI. Weerplaza en Weeronline een soortgelijk beeld schetsen.

De langetermijnprognose van het KNMI voor begin april is kouder weer met nachtvorst en kans op winterse buien. Eind volgende week gaan de temperaturen weer stijgen.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment