Feyenoord veroordeelt misbruik Steven Berghuis na transfer Ajax

Feyenoord veroordeelt misbruik Steven Berghuis na transfer Ajax

Steven Berghuis in actie tijdens Euro 2020. Foto: ANP/ Pieter Stam de Jonge

Feyenoord heeft een deel van zijn fans veroordeeld voor het uiten van bedreigingen aan het adres van voormalig clubaanvoerder Steven Berghuis na zijn transfer naar Ajax.

De Rotterdamse club pikte een spandoek uit dat werd gefotografeerd en gedeeld op sociale media en suggereerde dat Berghuis hetzelfde lot verdiende als Peter R. de Vries, de journalist die twee weken geleden in Amsterdam werd doodgeschoten.

‘Feyenoord distantieert zich uitdrukkelijk van de diep kwetsende en bedreigende uitlatingen zoals de afschuwelijke banner gericht aan Steven Berghuis die op sociale media circuleert en roept op om daar mee te stoppen’, aldus de club in een verklaring op Twitter.

berghuis, 29, maakte vorige week zijn overstap naar Ajax af voor een aanvankelijke € 4 miljoen na zijn carrière nieuw leven in te blazen tijdens een periode van vijf jaar bij Feyenoord, waarin hij 87 doelpunten scoorde in 199 wedstrijden.

‘Bij het kiezen van een nieuwe club wilde ik me als voetballer ontwikkelen en het spelen voor trofeeën combineren met het spelen in de Champions League en in beeld blijven voor het nationale team’, zei Berghuis. ‘Ik denk dat Ajax al die dingen bij elkaar brengt.’

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment