Feyenoord pakt nipte voorsprong in heenwedstrijd in halve finale Conference League

Feyenoord pakt nipte voorsprong in heenwedstrijd in halve finale Conference League

De Rotterdamse voetbalclub Feyenoord zette donderdagavond een voet in de finale van de Conference League door in de eerste halve finalewedstrijd Olympic Marseille met 3-2 te verslaan.

De Rotterdammers namen al vroeg een 2-0 voorsprong, maar Marseille wist de stand in de eerste helft terug te brengen naar 2-2.

Cyriel Dessers, die het eerste doelpunt scoorde, vervolgens het derde weggooide zodra de tweede helft begon en er bijna een hattrick van maakte in de 76e minuut.

UEFA-commentator Derek Brookman noemde het resultaat ‘uitstekend’.

‘Ze zagen er wat beduusd uit toen Marseille hun voorsprong van twee doelpunten ongedaan maakte, maar die man Dessers deed de zaken seconden na de herstart weer en gaven daarna niet al te veel weg’, zei hij. ‘Ze gaan volgende week zeker met veel vertrouwen naar Frankrijk.’

In de andere halve finale in het nieuwe derde niveau van de Europese competitie speelden Leicester en Roma 1-1 gelijk.

Bekijk de hoogtepunten

 

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment