Feyenoord-hooligans vallen Union Berlin-functionarissen aan in restaurant

Feyenoord-hooligans vallen Union Berlin-functionarissen aan in restaurant

Politie hebben gearresteerd een 25-jarige man en zijn op zoek naar getuigen na een aanval door Feyenoord-fans op een groep voetbalsupporters van Union Berlin in een restaurant in Rotterdam woensdagavond.

Volgens Duitse krant Berlijn koerier zo’n 25 mensen, waaronder clubfunctionarissen, zaten te eten in een tapasrestaurant toen ze werden bekogeld met stoelen en andere voorwerpen. Een vrouw liep een hoofdwond op en moest naar het ziekenhuis worden vervoerd.

De politie zegt dat het incident ‘hoogstwaarschijnlijk’ verband houdt met de Conference League-wedstrijd van vanavond tegen de Duitse kant.

Feyenoord was er snel bij veroordelen het geweld, noemde het incident ‘vreselijk’ en een ‘laffe daad’, maar benadrukte dat het ‘buiten hun invloedssfeer’ gebeurde.

De KNVB waarschuwde woensdag dat voetbalvandalisme in en buiten stadions is geweest sterk stijgen.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment