Feyenoord en PSV naar kwartfinales Conference League

Feyenoord en PSV naar kwartfinales Conference League

Twee Nederlandse clubs blijven in de Europese competitie na de voetbalactie van deze week, waarbij zowel Feyenoord als PSV door naar de kwartfinales van de Conference League.

PSV won de heenwedstrijd tegen FC Kopenhagen met 0-4, terwijl Feyenoord thuis met 3-1 won van Partizan Belgrado.

Het Alkmaarse AZ kon in de extra tijd niet meer dan een 2-2 gelijkspel doen tegen de Noorse club FK Bodo/Glimt, waardoor ze buiten de competitie vielen. Vitesse speelde 1-1 gelijk tegen AS Roma en ook dat was niet genoeg om ze na de heenwedstrijd binnen te houden.

Ajax werd dinsdag in de speelronde van 16 uitgeschakeld in de Champions League na een 0-1 nederlaag van het Portugese Benfica.

Desalniettemin zal het Nederlandse succes in Europa dit jaar Nederland tegen het einde van het seizoen op de belangrijkste UEFA-coëfficiëntenlijst duwen, meldde het AD. De coëfficiëntenlijst wordt gebruikt om individuen te rangschikken Clubsen voor het zaaien in Europese competitie.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment