Er komen meer details naar voren over de dood van de vierjarige Belgische jongen

Er komen meer details naar voren over de dood van de vierjarige Belgische jongen

Meer details zijn naar voren gekomen in de Belgische media over het mysterie rond de dood van een vierjarig jongetje wiens lichaam maandagavond in Zeeland is gevonden.

Inmiddels blijkt dat ook de vriendin van Dave De K, de Belg die op de jongen paste en die in de buurt van Utrecht werd aangehouden, is opgepakt.

De K wordt ervan verdacht het kind te hebben ontvoerd en een rol te hebben gespeeld bij zijn dood. De vriendin, bekend onder de initiaal R, staat terecht voor zwaardere beschuldigingen van ontvoering en moord, al heeft dit mogelijk te maken met de verschillende rechtsstelsels, aldus de VRT.

De K en zijn vriendin zorgden regelmatig voor de jongen en zijn zusje van zeven. Zijn moeder Elke Verberckmoes vertelde aan Belgische media dat ze veel vertrouwen had in De K, die ze omschreef als zorgzaam voor haar zoon.

Vorige week schakelde ze het stel in om voor Dean te zorgen omdat ze daar om medische redenen niet toe in staat was. Volgens Belgische media ondergaat ze een poliklinische ziekenhuisbehandeling voor depressie.

Grootouders

Het paar zou het kind naar zijn grootouders brengen, maar vriendin R vertelde de moeder van de jongen dat Dean nog een nacht met het paar wilde doorbrengen, en nog een.

Zaterdag ontdekte Verberckmoes dat het stel ruzie had gehad en dat De K minstens een dag eerder was vertrokken met het kind mee. Hij zou nu ook zaterdagnacht hebben doorgebracht in Koudekerke in Zeeland, waar hij werd opgemerkt door een buurman, zonder het kind.

De Belgische en Nederlandse politie werken nauw samen bij het onderzoek, aldus De Morgen, en de focus ligt grotendeels op wat De K deed toen hij in Nederland was.

De K kreeg in 2008 10 jaar cel voor zijn rol bij de dood van het tweejarige zoontje van zijn toenmalige vriendin.

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment