Eerste Nederlandse energiebedrijf verliest vergunning, klanten verhuizen naar Eneco

Eerste Nederlandse energiebedrijf verliest vergunning, klanten verhuizen naar Eneco

Het kleine energiebedrijf Welkom Energie is het eerste Nederlandse slachtoffer van stijgende gasprijzen. Zijn vergunning om gas en elektriciteit te verkopen is ingetrokken door consumentenautoriteit ACM omdat het bedrijf de levering niet meer kan garanderen.

De 90.000 klanten van het bedrijf zijn overgedragen aan Eneco en krijgen een nieuw contract op basis van de huidige hoge energieprijzen. Ze hebben tot 1 december de tijd om te beslissen of ze het aanbod van Eneco accepteren of ergens anders gaan wonen.

‘Maandag hebben we alle klantinformatie van Welkom Energie en eind volgende week zullen we iedereen informeren over de tarieven’, zegt woordvoerder Edwin van der Haar.

Welkom Energie is in 2019 opgericht door Jaap Bakker die eerder verantwoordelijk was voor Energieflex, een kleine provider die drie jaar geleden failliet ging.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment