Een op de vijf vluchtelingen op de alarmcentrale in Hengelo heeft coronavirus

Een op de vijf vluchtelingen op de alarmcentrale in Hengelo heeft coronavirus

Bij meer dan 20 van de 100 vluchtelingen die tijdelijk in een voormalige legerkazerne in Hengelo wonen, is het coronavirus vastgesteld.

De 20 zijn verhuisd naar andere woonruimte en de rest van de bewoners zit nu in quarantaine in het centrum, meldt RTL Nieuws.

Eind oktober was er weer een uitbraak bij een alarmcentrale, waarbij 49 van de 320 bewoners van een sporthal in Goes betrokken waren.

De asielzoekers daar zijn bij aankomst op het virus getest en hebben Covid opgelopen tijdens hun verblijf in Zeeland, zeiden lokale functionarissen destijds.

DutchNews.nl heeft contact opgenomen met de opvangorganisatie voor vluchtelingen van het COA om te vragen of er meer centra worden getroffen en welke maatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat nieuwkomers worden getest en ingeënt.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment