Duitsland wordt strenger voor toeristen uit NL, maar er is hoop voor bezoeken aan het VK

Duitsland wordt strenger voor toeristen uit NL, maar er is hoop voor bezoeken aan het VK

Foto: Odi Busman

Duitsland heeft Nederland toegevoegd aan zijn lijst van risicovolle bestemmingen, de dag nadat het Europees Centrum voor Ziektepreventie en -bestrijding zeven van de 12 Nederlandse provincies op zijn lijst heeft geplaatst. hoogste risico lijst.

De verandering betekent dat iedereen uit Nederland ouder dan zes jaar die Duitsland bezoekt, de eerste vijf dagen van hun bezoek in quarantaine moet als ze niet volledig zijn gevaccineerd. Voor mensen op doorreis naar een andere vakantiebestemming is een negatieve test voldoende.

De nieuwe eis gaat in op 27 juli.

Ondertussen kan het voor mensen die in Nederland wonen binnenkort gemakkelijker zijn om Groot-Brittannië te bezoeken, omdat de gesprekken over het accepteren van elkaars coronaviruscertificaten in een vergevorderd stadium zijn, persbureau Bloomberg zei vrijdag.

Momenteel moeten mensen uit Nederland die het VK bezoeken in quarantaine gaan, ongeacht of ze zijn ingeënt of niet, en doe hetzelfde nog een keer bij hun thuiskomst.

Echter, de onderhandelingen tussen Brussel en de VS om herkennen elkaars vaccinatiepassen ‘worstelen om vooruitgang te boeken’, zei Bloomberg.

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment