Dominant Ajax klopt Dortmund met 4-0 met ‘fantastisch voetbal’

Dominant Ajax klopt Dortmund met 4-0 met ‘fantastisch voetbal’

Een dominant optreden in Amsterdam zorgde ervoor dat Ajax zijn 100% record wist te behouden door het Duitse Dortmund met 4-0 te verslaan in hun Champions League-duel.

Een eigen doelpunt na een vrije trap van Dušan Tadić bracht de Amsterdammers op een vroege voorsprong, waarbij Daley Blind, Antony en Sébastien Haller de thuiszege bezegelden.

Amsterdam staat nu bovenaan in Groep C en wint negen punten uit drie wedstrijden.

Goed balbezit was een van onze eerste prioriteiten vanavond’, zegt Ajax-hoofdtrainer Erik ten Hag tegen Amazon Prime. ‘Mijn spelers waren daarin uitzonderlijk en creëerden veel kansen.

‘Wat me echter het meest beviel, was de manier waarop we doordrongen. Ik ben blij dat we hebben gewonnen en dat we hebben gewonnen met fantastisch voetbal, maar er zijn nog drie wedstrijden te gaan.’

Bekijk de hoogtepunten

De twee partijen ontmoeten elkaar op 3 november opnieuw in Dortmund.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment