Dodental coronavirus in NL bereikte eind maart bijna 29.000

Dodental coronavirus in NL bereikte eind maart bijna 29.000

In totaal zijn in maart 1.611 mensen overleden aan het coronavirus, het laagste cijfer sinds eind september, meldt het CBS donderdag.

Het cijfer van maart brengt het dodental sinds het begin van de pandemie op 28.741. Het cijfer is gebaseerd op overlijdensakten die het CBS ophaalt bij de lokale autoriteiten en ligt veel hoger dan het dodental dat op de overheid wordt vermeld. coronavirus-dashboard.

Dit geeft het dodental momenteel op 17.745, op basis van bevestigde gevallen die zijn gemeld bij het volksgezondheidsinstituut RIVM.

Ongeveer 56% van degenen die zijn overleden, verbleef in een of andere vorm van zorg, maar dit aandeel is sinds de start van het vaccinatieprogramma aan het afnemen, aldus het CBS.

Hoeveel mensen zijn er daadwerkelijk overleden aan het coronavirus in NL?

Er zijn de afgelopen week slechts een handvol officiële sterfgevallen geweest.

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment