Delft is de duurste plek voor een zondagse bruiloft

Delft is de duurste plek voor een zondagse bruiloft

Trouwen op zondag in Delft? Dan heb je volgens de website de duurste plek van het land uitgekozen om dat te doen De perfecte bruiloft.

De kosten voor een gemeentehuisbruiloft op zondag in de universiteitsstad bedragen €2.139,-, aldus de website.

Doordeweeks trouwen is goedkoper, ook al zijn de tarieven sinds de uitbraak van het coronavirus met 10% gestegen, aldus de website.

De duurste ‘daluren’-bruiloft is in Utrecht, waar een langere ceremonie en toespraak van de ambtenaar kost € 829 van maandag tot en met donderdag.

De goedkoopste bruiloft vind je in Noord-Beveland in Zeeland, waar de prijs slechts € 155,- is. Verwacht gemiddeld ongeveer € 410 te betalen voor een ceremonie en toespraak.

De meeste raden reserveren echter ook tijden waarop u gratis of tegen een symbolische vergoeding trouwt – meestal vroeg in de ochtend.

Inburgeren met Nederlands Nieuws: bruiloften

In Nederland moeten kerkelijke huwelijken volgens de wet worden voorafgegaan door een burgerlijke stand, anders bent u niet wettelijk getrouwd.

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment