De gemiddelde prijs van een woning in het vermogende Bloemendaal boven de € 1 miljoen

De gemiddelde prijs van een woning in het vermogende Bloemendaal boven de € 1 miljoen

Bloemendaal is de eerste plaats in Nederland geworden waar de gemiddelde huizenprijs de € 1 miljoen heeft overschreden, volgens onderzoeksgroep onroerend goed Calcasa.

Nu de huizenprijzen blijven stijgen, is het gemiddelde bedrag dat voor een huis in de kustplaats van 23.000 wordt betaald €1.016.000, zei Calcasa. De waarde van onroerend goed daar stijgt momenteel met ongeveer € 870 per dag.

De laagste prijsstijgingen doen zich voor in Pekela in Groningen en Brunssum in Limburg, waar de gemiddelde huizenprijzen met iets meer dan € 120 per dag stijgen. Desalniettemin zijn de stijgingen historisch gezien nog steeds extreem groot en resulteren ze in een jaarlijkse stijging van ongeveer € 36.000, wat ‘meer is dan het modale jaarinkomen’, zei Calcasa.

Landelijk stijgen de huizenprijzen met gemiddeld € 313 per dag, zei Calcasa.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment