Cricket: Nederland focust op eendagswedstrijden nadat de enige T20I is stopgezet

Cricket: Nederland focust op eendagswedstrijden nadat de enige T20I is stopgezet

De tour van het Nederlandse cricketteam voor heren naar Nieuw-Zeeland kende een natte start nadat de eenmalige T20 International in McLean Park in Napier zonder slag of stoot werd afgebroken vanwege hevige regen.

Terwijl het dichter bij de wedstrijd ‘s avonds ophield met regenen, werd het outfield als nat genoeg beschouwd om de toss die om 18:40 lokale tijd was gepland, uit te stellen. De aanloopgebieden van de bowlers aan weerszijden van het keiharde veld waren vochtig en hadden dus tijd nodig om te worden opgenomen.

Elke keer dat de umpires met een paraplu op de grond stapten, waren de interesses gewekt. Er werden met regelmatige tussenpozen inspecties uitgevoerd, maar dat was het dichtst bij enige actie in het midden. De wedstrijd werd uiteindelijk om 20:10 uur gestaakt.

‘De regen lijkt ons te volgen’, vertelde hoofdcoach Ryan Campbell op een persconferentie. ‘De afgelopen maanden zijn we in Zuid-Afrika geweest waar we zijn weggespoeld. We gingen naar de woestijn in Qatar [where] de meeste van onze voorbereidingen waren weggespoeld, het had er al drie jaar niet geregend! Deze week was behoorlijk frustrerend. Wat ik wel kan zeggen, is dat we voor het eerst sinds lange tijd een geweldige voorbereiding hebben gehad hier in Nieuw-Zeeland. De spelers hebben enorm veel zin om eropuit te gaan en te spelen.

‘Natuurlijk, teleurgesteld over de regen, maar dat is een van die dingen waar we geen controle over hebben, maar ik zou graag een dollar willen voor elke persoon die ik in Nieuw-Zeeland heb ontmoet en die zei: ‘Het regent nooit in Napier’, omdat ik denk dat ik dat zou hebben gedaan. verdiende wat geld deze week!’ hij voegde toe.

Opwarming

Ook de drie warming-upwedstrijden waren niet zonder regenonderbrekingen zo erg dat de enige T20-wedstrijd van maandag werd weggespoeld. De eerste eendaagse wedstrijd werd afgebroken nadat er slechts 29,1 overs mogelijk waren in de tweede innings toen Oranje 42 runs tekort kwam (DLS-methode) achter 281 aan.

Terwijl de tweede wedstrijd in zijn geheel werd gespeeld, toen de mannen in Oranje 214 niet konden verdedigen maar bowlers er wel in slaagden zes wickets te nemen, werd het even bedreigd door donkere wolken en harde wind.

Campbell gelooft dat de komende drie One-Day Internationals tegen Nieuw-Zeeland een cruciale leercurve zullen zijn voor de jonge Nederlandse ploeg.

Getest

‘Een van de redenen waarom ik mijn baan bij Nederland had, was het feit dat ik geloofde dat we de World Cricket League konden winnen en in de Super League konden spelen, omdat ik onze beste jonge spelers van Nederland wilde zien met iets om naar te streven. om vervolgens te worden getest tegen de beste cricketspelers ter wereld’, zei hij.

‘De Black Caps zijn het beste team ter wereld. Ze stonden in de laatste twee edities van de 50-over in de finale van het WK. Voor ons om op hetzelfde veld te staan ​​als die kerels is inspirerend voor onze spelers en het zal de volgende generatie inspireren en dat is wat we hier zijn om te doen.’

De teams zullen nu naar het noorden trekken naar Mount Maunganui en hun focus verleggen naar de drie ODI’s. Nederland staat momenteel onderaan de ranglijst na zeven wedstrijden te hebben gespeeld met twee overwinningen, vier nederlagen en een uitgespeelde wedstrijd tegen Zuid-Afrika.

 

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment