Coronavirusgevallen vestigen voor vierde dag op rij een nieuw record

Coronavirusgevallen vestigen voor vierde dag op rij een nieuw record

Bij het RIVM is in de 24 uur tot en met donderdagochtend een nieuw record van 23.680 positieve coronavirus-tests gemeld. Het is de vierde dag op rij dat het aantal positieve testen is toegenomen.

Ook het aantal ziekenhuisopnames is gestegen en er worden nu 2.110 mensen behandeld in het ziekenhuis, van wie 413 op een intensive care-afdeling.

Het RIVM meldde ook nog eens 34 doden.

Door de stijging van het aantal gevallen in Nederland is het hele land nu donkerrood op de nieuwste kaart van het Europees Centrum voor Ziektepreventie en -bestrijding.

Door de overstap naar donkerrood kunnen andere EU-landen nu eisen dat reizigers uit Nederland meenemen extra voorzorgsmaatregelen, zoals bij aankomst in quarantaine gaan, maar dit is nog niet gebeurd.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment