Coronavirusgevallen passeren voor het eerst sinds juli de 7.000, 200 patiënten op de IC

Coronavirusgevallen passeren voor het eerst sinds juli de 7.000, 200 patiënten op de IC

Een verpleegster en een patiënt raken elkaars handen in een ziekenhuis.

Volgens de laatste cijfers van het RIVM zijn voor het eerst sinds 19 juli meer dan 7.000 positieve coronavirus-tests gemeld.

Het aantal patiënten in het ziekenhuis verhoogd met 10 tot 859, terwijl 200 mensen op de intensive care worden behandeld. In de afgelopen zeven dagen is het aantal patiënten met 32% gestegen.

Het testpositiviteitspercentage klom naar 15,7%, dicht bij de piek van 16,7% tijdens de laatste golf in juli die volgde op de heropening van de nachtclubs. Het gemiddeld aantal gevallen per dag is de afgelopen week met 57% gestegen tot 5.916.

Nog eens 113 mensen werden de afgelopen 24 uur met Covid-19 in het ziekenhuis opgenomen, terwijl 21 patiënten werden overgebracht naar de intensive care.

Het RIVM meldde ook nog eens 17 corona-gerelateerde sterfgevallen. Het gemiddelde aantal doden per dag is de afgelopen week verdubbeld van zes naar twaalf.

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment