Coronavirusbesmettingen op laagste niveau sinds twee weken, patiëntenaantallen stijgen

Coronavirusbesmettingen op laagste niveau sinds twee weken, patiëntenaantallen stijgen

Iets meer dan 55.000 mensen testten de afgelopen 24 uur positief op het coronavirus, het laagste dagtotaal in meer dan twee weken, aldus het RIVM.

Het cijfer van 55.116 was 29% lager dan afgelopen maandag, terwijl het percentage positieve tests 57,7% was, een daling van een piek van 61,4% op 4 februari.

Het aantal Covid-19-patiënten in het ziekenhuis steeg maandag met 70 tot 1.554, maar de week-op-week stijging van 4,1% was de kleinste sinds eind januari. Er liggen momenteel 181 patiënten op de intensive care, 15% minder dan een week geleden.

De volksgezondheidsdienst registreerde de afgelopen zeven dagen gemiddeld 11 coronavirusgerelateerde sterfgevallen per dag, tegenover 9 een week geleden.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment