Coronavirus-scepticus Willem Engel zet adres van Sigrid Kaag op Twitter

Coronavirus-scepticus Willem Engel zet adres van Sigrid Kaag op Twitter

D66-leider Sigrid Kaag heeft een formele klacht ingediend bij de politie nadat actievoerder tegen het coronavirus Willem Engel haar privéadres op Twitter had verspreid.

Engel plaatste een screenshot van kadasterinformatie die laat zien waar het huis van Kaag zich bevindt, slechts enkele dagen na een man die met een brandende fakkel zwaait werd gearresteerd voor het uiten van bedreigingen buiten haar huis.

Kaag, die minister van Financiën wordt in de nieuwe regering, zit momenteel thuis in quarantaine nadat hij positief testte op coronavirus.

Twitter verwijderde de tweet en verbood Engel, die 14.000 volgers heeft, gedurende 12 uur om op het sociale medianetwerk te posten.

De dansleraar had geen berouw over zijn actie en zei dat het adres van Kaag al algemeen bekend was. Hij beschreef haar positieve coronavirus-test ook als ‘bullshit’ en een oplichterij.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment