CoronaCheck-app ‘werkt niet’: sommige gebruikers melden problemen met browsers

CoronaCheck-app ‘werkt niet’: sommige gebruikers melden problemen met browsers

Sommige gebruikers hebben problemen gemeld bij het installeren van de CoronaCheck-app die vanaf 25 september nodig is voor toegang tot binnenevenementen en locaties.

Volgens kritische recensies die nog maar begin september online zijn geplaatst, hebben mensen problemen gehad met het gebruik van bepaalde browsers op hun mobiele apparaat.

Er zijn rapporten dat mensen die diensten als DuckDuckGo of Firefox als standaardbrowser hebben – in plaats van Google Chrome – niet in staat zijn om hun DigiD-identiteitscode van de overheid te koppelen om een ​​vaccinatiebewijs op te halen.

Een gebruiker genaamd ‘Hans Alves’ gaf de app een beoordeling van één ster en zei op 2 september dat ‘bijna een maand later niets is opgelost’, hoewel hij een oplossing had gevonden.

Rijksoverheid, de regering, reageerde blijkbaar in augustus op zijn oorspronkelijke recensie en zei: ‘Dit is een bekend probleem. Voor nu raden we u aan Chrome of Firefox te gebruiken. De ontwikkelaars werken er hard aan om dit probleem op te lossen.’

DutchNews.nl heeft contact opgenomen met een woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid voor opheldering over de werking van de app.

Een hulplijn voor mensen met problemen is ‘te druk’ en nam vrijdagmiddag geen telefoontjes meer aan.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

1 thought on “CoronaCheck-app ‘werkt niet’: sommige gebruikers melden problemen met browsers”

  1. aanmelden via DIGID lukt wel in de app.
    Echter krijg na invoeren van de pincode de melding dat geen vaccinaties beschikbaar terwijl ik wel gevaccineerd ben met het Janssen vaccin in Eindhoven

    Reply

Leave a Comment